Komunikacijski vmesnik za potrjevanje računov na FURS

Vsem, ki razvijate programsko opremo za blagajno in jo morate v teh prilagoditi novemu zakonu o davčnih blagajnah, nudimo učinkovito in zelo preprosto rešitev. 

Komunikacijskem vmesniku pošljete navadno tekstovno datoteko z zahtevanimi podatki o računu (znesek računa, DDV osnove, znesek DDV …) ali poslovnem prostoru. Vmesnik ustrezno pripravi zahtevo in ga pošlje FURS strežniku vam pa posreduje odgovor le-tega (ZOI, EOR) v navadni tekstovni datoteki,  ki ga le še izpišete na račun ter shranite v vašo bazo podatkov.

Zakaj uporabljati naš modul?

 • Prihranite veliko časa = denarja

  Za povezavo modula z vašo obstoječo aplikacijo boste potrebovali samo nekaj ur in s tem pohitrili in pocenili vaš razvojni proces. Namesto veliko potrebnega znanja o X509, Soap, MD5, XML, JSON,  ogromno razvojnega časa in energije naj delo za vas opravi naš komunikacijski vmesnik

 • Preverjena rešitev

  Rešitev je dobro preizkušena z večletnimi izkušnjami o davčnem potrjevanju računov na Hrvaškem  trgu. Vmesnik za FURS smo več ur testirali na 5 računalnikih z Windows XP, 7 in 10 operacijskim sistemom, tako, da je vsak računalnik poslal 1 račun/sekundo v informacijski sistem davčne uprave RS. V 1 sekundi je bilo torej poslano 5 računov. Najbol stabilno se je odnesel Windows XP, ki je imel najboljše in najstabilnejše odzivne  čase. Sistem ima najman filtrov in ovir pri komuniciranju. Tudi odzivni časi Windows 7 in Windows 10 so zadovoljivi. Skratka vmesnik je stabilen in hitrosi komunikacije so pod 1 sekundo.

 • Zelo ugodna cena in licenčni sistem

  Cena za vmesnik je  29,00€ + DDV za posamezno elektronsko napravo.

 • Brezplačno testiranje

  Za testne potrebe vam omogočamo brezplačen prenos modula z naše spletne strani. Prepričajte se o enostavnosti rešitve in prihranite svoj čas.

 • Delovanje v Windows XP

  Vmesnik deluje tudi v sistemu Windows XP.   Namestiti  moramo le .NET v4.0.30139. 

Shema delovanja komunikacijskega vmes

Shema delovanja komunikacijskega vmes

Delovanje komunikacijskega modula

 • Samodejno oblikovanje podatkov pred pošiljanjem

  Vmesnik prebere vašo tekstovno datoteko s zahtevanimi podatki o računi oz. poslovnem prostoru in podatke ustrezno oblikuje (izračuna ZOI  z MD5hash metodo ustvari XML, vzpostavi dvosmerno TLS komunikacijo …

 • Zaščita in pošiljanje podatkov na in dostava odgovora z FURS

  Vmesnik poskrbi za vso potrebno zaščito podatkov z pvašim privatnim digitalnim potrdilom, ki jih nato pošlje na strežnik FURS. Odgovor z zahtevanimi podatki (ZOI, EOR) pa vam nato posreduje nazaj v tekstovni datoteki, da jih lahko uporabite v svoji aplikaciji.

 • Nepotrjeni računi

  V primeru težav pri povezavi s stežnikom FURS (nedelujoča internetna povezava) vmesnik sam poskrbi za nepotrjene račune tako, da vam takoj vrne samo potrebno ZOI številko, za naknadno potrditev in pridobitev EOR številke pa vmesnik sam pošilja nepotrjene podatke na  FURS vse do uspešne potrditve po načelu FIRS-IN  FIRST-OUT.

 • Odgovori in komunikacija s strežnikom FURS

  Vmesnik vam posreduje vse zakonsko predpisane podatke o davčni potrditvi računa oz. prijave ali odjave poslovnega prostora. Vse podatke o izmenjavi podatkov s FURS strežnikom vmesnik podrrobno tudi shrani v posebno datoteko, ki jo najdemo v mapi \FU-LOG.

Želite vmesnik testirati, izvedeti še več informacij ali kupiti licenco?

Brezplačno testiranje vmesnika

Prepričajte se sami o preprosti uporabi našega vmesnika. Izkoristite brezplačno testiranje.

Brezplačen prenos DEMO vmesnika

Več podrobnih informacij

Vas zanima katere so funkcije vmesnika. Oglejte si uporabniška navodila za uporabo.

Več podrobnosti o vmesniku – uporabniška navodila

Nakup licence

Pri nakup licence za komunikacijski vmesnik FUSsoap navedite DAVČNO ŠTEVILKO končnega uporabnika in število elektronskih blagajn, ki jih le ta ima.Hvala za zaupanje!

Veselimo se sodelovanja z Vami.

Nakup licence


Ne odlašajte, pokličite in pridobite svojo ponudbo že danes

Pii d.o.o. Kočevje

01-895-01-10
mail@pii.si

Grega Vlašič

041-390-474
grega@pii.si


Pošljite nam sporočilo in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času