Varovanje računalniških sistemov in komunikacij

Varovanje podatkov zmanjšuje poslovna tveganja in prispeva k uspešnosti podjetja

Z zaščitnim zidom, ki ga imate običajno v usmerjevalnikih in samem operacijskem sistemu si kaj prida ne boste pomagali.
Na varnost v informacijskih sistemih okoljih 98 % strank ne poklanja dovolj pozornosti. Vdori in vlomi se ne dogajajo samo sosedom v stanovanja ali hiše ampak tudi v vaše informacijske sisteme. Najbolj žalostno je seveda to, da se tega sploh ne zavedate ali pa še niste zaznali. Pomembne informacije o poslovanju podjetja in drugih poslovnih rešitvah pa odtekajo v internet. Z zaščitnim zidom, ki ga imate običajno v usmerjevalnikih in samem operacijskem sistemu si kaj prida ne boste pomagali. Za nadzor kakovosti in vsebine pretoka informacij po vaših komunikacijskih ceveh (navzven kot tudi navznoter – zaposleni) vam lahko ponudimo prave rešitve.

Si želite izvedeti kako lahko varovanje vašega računalniškega sistema pomaga vašemu podjetju?

Z veseljem Vam pri tem vprašanju pomagamo in Vam svetujemo, kako lahko izboljšate varnost v vašem sistemu. Pokličite nas ali pa nam pišite preko spodnjega obrazca in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

Pii d.o.o. Kočevje

01-895-01-10
mail@pii.si

 

Marjan Vlašič

041-626-450
marjan.vlasic@pii.si

 

Grega Vlašič

041-390-474
grega@pii.si

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Podjetje

Sporočilo


Kaj še pripomore k boljšem delovanju vašega podjetja?

Vzdrževanje in servis sistemov

Zmanjšajte stroške poslovanja s preventivnim vzdrževanjem računalniške opreme!
V današnjem času, ko so praktično vsi poslovni procesi odvisni od računalniške in programske opreme je nemoteno delovanje računalniškega sistema ključnega pomena.

Ugodno tiskanje?

Metoda OPS (optimized print services) podjetja KONICA MINOLTA je prava rešitev, ki zagotavlja maksimalno kontrolo stroškov z minuimalnim posegom v vaše delovno okolje.

Odzivne spletne strani

Splet postaja zelo dobro tržišče v času gospodarske recesije. Stran vas v vseh pogledih stane precej manj, kot le enkraten oglas v neki reviji, zato lahko z manjšimi stroški vzdržujete in celo povečate krog svojih strank.