Najem multifunkcijskih naprav

Zmanjšajte začetno investicijo z najemom naprav

Današnja podjetja so pod velikim pritiskom zaradi inovacij, ter potrebe, da ostanejo konkurenčna. Da bi zadovoljili te potrebe, se vedno večje število podjetij odloča za najem najnovejše in najboljše IT opreme: od telekomunikacijskih sistemov, strežnikov, notesnikov in ostale IT opreme.

Kakšne prednosti Vam ponuja najem?

  • Ko kupite IT opremo, ima le ta amortizacijsko dobo 5 let. Lizing Vam omogoča, da ohranjate vašo opremo vedno konkurenčno in najnovejšo. S tem ko najamete IT opremo, jo po končani dobi lizinga lahko vrnete, ter se odločite za novo. S tem ima podjetje vedno najnovejšo IT opremo, ki mu omogoča delo z novimi tehnologijami. To pa omogoča prilagodljivost in ohranjanje konkurenčnosti podjetja na trgu.
  • Pri operativnem lizingu razen mesečnih stroškov lizinga (mesečne anuitete) ni nobenih drugih stroškov. Slednje kapitalsko strukturo v bilanci ne slabi, temveč jo ohranja.
  • Vhodni davek na dodano vrednost (DDV) se ne financira vnaprej, temveč se obračunava na mesečni ravni.
  • Pri operativnem lizingu tako ni knjiženja v sredstvih kot tudi ne strani obveznosti. Amortizacija se knjiži pri lizingodajalcu.
  • Z operativnim lizingom podjetje ohranja razmeroma visoko likvidnost.

Kako se odločiti za najem?

Pisarniška oprema Konica MinoltaNajem prinaša določene prednosti in fleksibilnost pri izbiri in/ali menjavi opreme. Odločate se lahko med različnimi paketi, ki se med seboj razlikujejo po zmogljivosti opreme in so odvisni od vaših dejanskih potreb.

Oprema, ki jo ponujamo je zelo raznovrstna in omogoča, da se prilagodi vsakemu uporabniku posebej. Glavne informacije, ki jih potrebujemo pri izbiri prave naprave za vas so:

  • način tiskanja (barvno / črno-belo),
  • format (A4 / A3),
  • mesečna količina tiskanja,
  • funkcije (kopiranje, tiskanje, faksiranje, skeniranje),
  • zaključne funkcije (dupleks, spenjanje, pisemsko zgibanje, prospekt, luknjanje).

Poiščite primerno napravo

Na voljo z različnimi hitrostmi tiskanja/kopiranja, so naši fleksibilni multifunkcijski tiskalniki bizhub primerni za pisarne vseh velikosti. Obsežen program vključuje raznolike večopravilne barvne laserske tiskalnike, nagrajene barvne laserske tiskalnike, prilagodljive črno-bele večopravilne tiskalnike, na izbiro pa so tudi črno-beli laserski tiskalniki, kot tudi stroškovno učinkoviti vse-v-enem (all-in-one) tiskalniki.

Več informacij o najemu opreme?

Pokličite nas, ali nam pišite na spodnje naslove in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

Pii d.o.o. Kočevje

01-895-01-10
mail@pii.si

 

Marjan Vlašič

041-626-450
marjan.vlasic@pii.si

 

Grega Vlašič

041-390-474
grega@pii.si

Pošljite nam sporočilo in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času