Prenosni zvočnik MANTA SPK5023 ORION

Prenosni zvočnik MANTA SPK5023 ORION

Bluetooth zvočnik za zabavo na prostem! Priložena brezžični mikrofon in daljinec.
Avdio sistem za pravo KARAOKE zabavo, saj lahko nanj priklopite  kar 2 mikrofona in na obeh regulirate glasnost ter odmev vsakega mikrofona posebej.
Poleg vsega ima vgrajen tudi kvaliteten FM Radio tuner z anteno, kar pomeni, da lahko vedno poslušate tudi vaše najbolj priljubljene radijske postaje.

Celoten opis...

149.90

Samo še na zalogi

Prenosni zvočnik MANTA SPK5023 ORION

149.90


BREZPLAČNA DOSTAVA
nakup nad 199€


MOŽNOST VRAČILA
vračilo v 14 dnevih


DOSTAVA V 2 DNEH
izdelke na zalogi najkasneje v 2-3 dneh

Celoten opis...

Prenosni zvočnik MANTA SPK5023 ORION

MANTA SPK5023 ORION akustični prenosni bluetooth sistem (BT-Bluetooth, 1xUSB, 1xMicroUSB/SD/MMS, AUX-in, 2xMikrofon-in, 1xGuitar-in / Radio FM) prinaša kristalno čist zvok doma, v dvorani ali na prostem. Vgrajena izredno zmogljiva baterija, izredno lahki  materiali in priročen ročaj za prenašanje, dajejo popolno svobodo gibanja in prenašanja sistema ter poslušanje glasbe kjerkoli in kadarkoli.

S priloženim mikrofonom boste poskrbeli za pravo KARAOKE zabavo, z daljinskim upravljalnikom pa bo upravljanje naprave za vas prava malenkost.

Izjemna povezljivost z napravami

MANTA ORION je pravi multimedijski center, saj ima vgrajeno BLUETOOTH povezavo za povezavo z vašim pametnim telefon

om ali tablico, nanjo lahko priklopite ter predvajate glasbo iz USB naprav, preko spominske kartice ali pa direktno preko AUX vhoda (MP3 predvajalnika, računalnika itd…).

Equalizer bo poskrbel za optimalno nastavitev zvoka, vgrajene Disco lučke (On/Off) pa za pravo in nepozabno vzdušje ter zabavo. Model MANTA SPK5023 ORION BT odlikuje odličen zvok in dodatno vgrajena baterija (akumulator), kar vam daje popolno svobodo gibanja in prenašanja.

Brezplačno stojalo in koleščka za transport

Če boste zvočnik namestili na brezplačno priloženo stabilno stojalo, bo vaš zvočnik dal vtis pravega profesionalnega avdio ozvočenja, zvok pa se bo še dodatno razpršil v okolico.

MANTA ORION prenosni akustični avdio sistem boste z vgrajenimi koleščki in ročko za prevažanje vedno poskrbel za super zabavo in razpoloženje znotraj ali na prostem in bo vaš zvesti prijatelj doma, na potovanju, na počitnicah, na piknikih, prireditvah na prostem, na terasi, na vikendu, na kampiranju, na plaži, kjerkoli, kadarkoli.

Karaoke in Radio FM

Poleg vsega ima vgrajen tudi kvaliteten FM Radio tuner z anteno, kar pomeni, da lahko vedno poslušate tudi vaše najbolj priljubljene radijske postaje.

Z avdio sistemom MANTA SPK5023 ORION BT lahko priredite pravo KARAOKE zabavo, saj lahko nanjo priklopite celo 2 žična ali brezžična mikrofona ali električno kitaro in že se začne prava zabava in avdio pustolovščina. Posebej lahko kontrolirate glasnost in ECHO mikrofonov, kar omogočajo po navadi že bolj profesionalne avdio naprave.

Teža 17 kg
Dimenzije 35 × 44 × 70 mm
LCD zaslon

da

Priklopi

2 x Mic-in, AUX, Bluetooth, Guitar-in, MicroSD, USB

Radio FM

da

Moč zvočnikov

4000W P.M.P.O., 80 W

Bluetooth

da

Zvočniki

1x subwoofer, 2x zvočnik

Paket vsebuje

Akustična naprava TREVI XF300, USB polnilni kabel, audio kabel 3.5mm/3.5mm, mikrofon, navodila

Kontrolni gumbi

Glasnost, Equlizer, ECHO in glasnost za mikrofon, gumbi za predvajanje

Ostalo

Priročen ročaj in koleščki za enostavno prenašanje, Vgrejana izredno zmogljiva baterija (akumulator) 7Ah, LED RGB disco lučke (on/off)

Garancija

1 leto

Možnje nadgradnje

Kupi izdelek
Kupi izdelek