Podpora za Windows 7 se izteka!

Še vedno uporabljate Windows 7? Mogoče windows Vista ali celo XP?

Podjetje Microsoft na svojih spletnih straneh sporoča, da bo podpora in posodobitve operacijskega sistema Windows 7 in Internet Explorer-ja dosegljive samo še do 14. januarja 2020. Po tem datumu tehnična pomoč in posodobitve programske opreme iz storitve Windows Update, ki skrbijo za varnost vašega računalnika, ne bodo več na voljo za Windows 7.

Po ukinitvi podpore za Windows 7, bo vaš računalnik še vedno deloval, vendar bo dovzetnejši za varnostna tveganja in viruse. S tem bodo podatki na računalniku čedalje bolj izpostavljeni in tveganje za nastanek težav pri vsakdanjih opravilih bo vedno večje.

Kaj je rešitev? je potrebno menjati računalnike?

Računalniške opreme ni potrebno menjati (razen pri izjemnih primerih, ko so računalniki stari že več kot npr. 10let). Vaši računalniki potrebuje nadgradnjo na Windows 10, morda pa tudi kakšno nadgradnjo strojne opreme (SSD disk, RAM).

Nudimo brezplačno analizo vaših računalnikov ob kateri vam svetujemo kaj je za vas najboljša možnost. Samo nadgradnja na Windows 10, ali je potrebno nadgraditi tudi strojno opremo.

Analizo opravimo preko oddaljenega dostopa in ne traja več kot 5min na posamezen PC.

Uporabniki največkrat ne vedo, da lahko računalnik z manjšimi stroški servisa in nadgradnje pohitrimo precej pohitrimo računalnik.

Ali izgubim podatke in programe ob prehudo oz. jih je potrebno ponovno nameščati?

Seveda ne. Nadgradnjo na najnovejši operacijski sistem naredimo brez izgube datotek in programov. Sistem se zgolj nadgradi in za uporabnika je računalnik identičen kot je bil v starejši verziji. Vse ostane: namizje, moji dokumenti, pošta, programi,…

sO STROŠKI OB NADGRADNJI VISOKI?

Ob prvi izdaji sistema Windows 10 je bila na voljo brezplačna promocijska nadgradnja, ki pa se je z 29. julijom 2016 zaključila, zato morajo vsi uporabniki za nadgradnjo sistema sam operacijski sistem kupiti. Stroški nadgradnje pa še vedno niso visoki. So bistveno nižji kot je lahko strošek ob hekerskem napadu in izgubi podatkov.

Hekerski napadi? nas pa že ne bodo napadli?

Nekaj podatkov o napadih

  • Hekerji ukradejo 75 podatkov vsako sekundo
  • 66% odstotkov napadenih podjetji ni bilo prepričanih da se lahko pobere po napadu
  • 300.000 nove zlonamerne programske opreme je ustvarjene vsak dan
  • Kljub slabi ali dobri varnosti je za 80% vdorov v računalnike še vedno kriv uporabnik.

Hekerski napadi so zelo realna grožnja, predvsem zadnje čase zelo popularni izsiljevalski virusi (Ransomware). Pred katerimi pa se najbolje zaščitite z izobraževanji zaposlenih in vsakodnevnim arhiviranjem podatkov na ločene sisteme.

sO STROŠKI OB NADGRADNJI VISOKI?

Ne, to ni res! Nadgradnjo po dogovoru opravimo  izven delovnega časa in s tem ne motimo delovnih procesov. Uporabnik se vrne za svoj računalnik in nemoteno nadaljuje s svojim delom!

Strošek posamezne nadgradnje je odvisen od trenutnega stanja vašega računalnika in je težko pavšalno ocenljiv. Lahko se dogovorimo za pregled oz. analizo vseh vaših računalnikov po kateri vam lahko pripravimo oceno stroškov nadgradnje za posamezen računalnik.

brezplačna analiza vašega računalnika

V sklopu brezplačne analize pregledamo stanje vaših računalnikov in vam svetujemo kako najbolje nadgraditi vaš sistem. Ali je to zgolj nadgradnja operacijskega sistema, ali je potrebno nadgraditi tudi sam računalnik oz. ga zamenjati.

Analiza poteka preko oddaljenega dostopa in vzame 5-10min. Po opravljeni analizi vam pripravimo prilagojeno ponudbo za nadgradnjo.

Ne zamudite - Podpora se izteka!

 
 

1. možnost - vse naredimo mi

Za vas smo pripravili posebno akcijsko ceno nadgradnje na Windows 10 PRO, ki se začne z 149,90 + DDV in velja do izteka podpore za Windows 7. Za večje število računalnikov nudimo še dodatne popuste.

Pokličite nas, da se dogovorimo za analizo vašega sistema.

2. možnost - kupite licenco za WINDOWS 10

Po akcijskih cenah lahko kupite licence za Windows 10 PRO

-56%
228.14 99.92

Windows 10 PRO operacijski sistem omogoča hitrejše in cenejše upravljanje podatkov in ima močno izboljšane varnostne funkcije.

Prijavite se na brezplačno analizo

Pii d.o.o. kočevje

01-895-01-10
mail@pii.si

Grega Vlašič

041-390-474
grega@pii.si