Prikaz vseh 5 rezultatov

Artikli v kategoriji - Termometri

-5%
59.85 56.90

Brezkontaktni digitalni IR termometer AET-R1B1 je izjemno natančen odličen model. Primeren je za odrasle in za otroke. Lahko ga uporabljate za merjenje temperature v delovnem okolju in s tem zavarujete vaše zaposlene.
Za naročilo večje količine nas kontaktirajte.

51.30

Brezkontaktni digitalni IR termometer UH300H je izjemno natančen. Primeren je za odrasle in za otroke. Lahko ga uporabljate za merjenje temperature v delovnem okolju in s tem zavarujete vaše zaposlene. Priložena baterija

51.30

Manjše količine na zalogi. Design Award 2020, Vrhunski model, na baterije. Brezkontaktni digitalni IR termometer z izjemno natančnostjo je primeren za odrasle in za otroke. Lahko ga uporabljate za merjenje temperature v delovnem okolju in s tem zavarujete vaše zaposlene.

51.30

Trenutno v dobavi - dobava predvidena 28. 9. 2020 Brezkontaktni digitalni IR termometer F103 je izjemno natančen. Primeren je za odrasle in za otroke. Lahko ga uporabljate za merjenje temperature v delovnem okolju in s tem zavarujete vaše zaposlene.

51.30

Brezkontaktni digitalni IR termometer HZK-801 je izjemno natančen. Primeren je za odrasle in za otroke. Lahko ga uporabljate za merjenje temperature v delovnem okolju in s tem zavarujete vaše zaposlene.