Windows 10 PRO

Šifra: Win10Pro Kategorija: Oznaka:

Windows 10 PRO operacijski sistem omogoča hitrejše in cenejše upravljanje podatkov in ima močno izboljšane varnostne funkcije.

Celoten opis...

228.14 99.92

Windows 10 pro licenca
Windows 10 PRO

228.14 99.92

Možnost vračila v 14 dneh

Dostava na dom

Omogočamo varen nakup

Windows 10 Pro

Če upravljate majhno podjetje in želite izboljšano funkcionalnost, je Windows 10 Pro prava odločitev za vas

Najboljša vgrajena varnostna zaščita

Windows 10 Pro vključuje vgrajene varnostne funkcije, vključno s požarnim zidom in zaščito v internetu, s katerimi vas zaščiti pred virusi ter zlonamerno in izsiljevalsko programsko opremo.

Poslovanje na poti

Z veseljem uporabljate svoj telefon. Računalnik prav tako. Nadaljujte, kjer ste končali, od koder koli. Spletne strani, dokumenti zbirke Office , fotografije – preberite, zapišite in uredite jih v vseh svojih napravah.2

Enostavno upravljanje podjetja po lastnih željah

Windows 10 Pro nudi preprosto in prilagodljivo upravljanje, da lahko opravite več.

Za najboljšo izkušnjo sistema Windows 10 uporabite nov osebni računalnik

Hiter in varen vpis brez gesla

Vpišite se v svoje naprave s sistemom Windows trikrat hitreje kot z geslom. Za takojšnji dostop uporabite funkcijo za prepoznavanje obraza ali prstni odtis

Zapišite in označite, kar želite

Digitalno pero uporabite za delanje zapiskov, podpisovanje dokumentov, krmarjenje, risanje, čečkanje, urejanje in še več. Z digitalnim peresom in računalnikom z zaslonom na dotik bodite ustvarjalni, hkrati pa ostanite učinkoviti.

Najboljši Windows vseh časov postaja še boljši

Windows 10 je hiter in že poznan. Z menijem Začetek in iskalno vrstico lažje najdete iskano. Preprosto organizirajte, urejajte ter delite fotografije in videoposnetke. Hitreje brskajte po internetu z brskalnikom Microsoft Edge.

Ko varnost postane standard

Neprestane varnostne posodobitve vas ščitijo pred najnovejšimi grožnjami. Windows Defender lahko uporabite za zaznavanje napadov izsiljevalske programske opreme, z naročnino na Office 365 pa lahko datoteke obnovite z enim klikom

Kako prihraniti pri nakupu računalnika?

Ne moremo se izogniti dejstvu, da je računalnik potrebno zamenjati vsakih 5 let. Menjava računalniki je kar zajeten strošek, zato je odločitev o nakupu vredna premisleka.

Ali ste se kdaj vprašali, ali res potrebujete nov, drag računalnik?

Zagotavljamo vam, da to ni potrebno.

Že 15 let predstavljamo najboljšo poslovno prakso na področju rabljenih poslovnih računalnikov, zato vemo, da je za opravila, ki jih vsak dan opravljamo doma in za potrebe otrok, dovolj zmogljiv vsak naš rabljen poslovni računalnik. Vsi naši računalniki so stari 2-3 leta, vsi pa so tudi iz boljše, POSLOVNE linije, kar vam zagotavlja stabilno delovanje vsaj 4-6 let od dneva nakupa pri nas - to pa je pazljivo ravnanje z vašim denarjem, kajne?

Poslovni računalnik - Najvišja kakovost in dolga življenska doba

Uporabniki navadno, nismo seznanjeni z dejstvom, da obstajajo različni kakovstni razredi računalnikov, saj se po računalnik odpravimo v bljižno trgovino ali na splet, kjer pa najdemo le en kakovstni razred računalnikov - to so računalniki široko potrošne kakovosti. Naj pojasnimo.

Vsi večji proizvajalci računalnikov (HP, DELL, Lenovo, ASUS) svojo opremo proizvajajo v dveh kakovostnih linijah:

  1. poslovna linija;
  2. široko potrošna (trgovska) linija.

Poslovna linija je dražja, široko potrošna linija pa cenejša. bistvena razlika med njima je v kakovsti uporabljenih materialov in sestavnih elementov.

Novi prenosniki in računalniki v POSLOVNI kakovsti so najboljše, kar proizvajalci lahko ponudijo na trgu. Zaradi visoke kakovosti imajo v osnovi resnično visoko ceno (1.000- 4.000 €), ki je navadnim uporabnikom praktično nedosegljiva.

Prednosti

Prednost nakupa rabljenega POSLOVNEGA računalnika torej ni le v začetni NIZKI CENI, ampak tudi v DALJŠI ŽIVLJENSKI DOBI opreme in DELOVANJU BREZ OKVAR.

Če potrebujete več informacij o rabljenih poslovnih računalnikih kliknite tukaj.

Vsebina paketa

Potrdilo o licenci, Potrdilo o zakonitosti v skladu z zakoni EU, Potrditev nakupa (račun)

Vrsta distribucije

digitalno potrdilo

Vrsta licence

prenosljiv OEM

Veljavnost licence

trajno

Prenosljivost

prenosljiva

Način namestitve

Namestitev iz Microsoft-ove namestitvene datoteke (posredujemo povezavo za prenos datoteke)

Arhitektura

32/64 bit

Jezik

večjezična licenca

Zahteve za računalnik

Procesor: 1GHz, Delovni spomin: 1GB RAM-a (32-bit) ali 2GB RAM-a (64-bit), Prostor na trdem disku: 16 GB (32-bitna) ali 20 GB (64-bitna), Grafika: grafična kartica DirectX 9 z gonilnikom WDDM 1.0

Možnje nadgradnje