Spletne strani

Izdelava modernih odzivnih spletnih strani

Zakaj potrebujete spletno stran?

Ni važno s čim se ukvarjate, če želite uspeti in širiti svojo prepoznavnost je spletna stran nekaj kar zagotovo potrebujete!

60% uporabnikov interneta preverja ponudbo na spletu

Vsako dnevno splet uporablja že več kot milijon Slovencev. Vsak od njih je jutri lahko že vaš potencialni kupec in če spletne strani nimate, za njih ne obstajate! Več kot 60% uporabnikov interneta v sloveniji, pred vsakim nakupom, preverja ponudbo izključno na internetu.

Enostavna predstavitev podjetja

Spletna stran je najboljša in najcenejša možnost za predstavitev vašega podjetja na spletu. Na zelo slikovit in moderen način lahko predstavite vse svoje izdelke in storitve, ki jih ponujate.

Komunikacija s strankami

Enostavno in hitro lahko komunicirate z drugimi uporabniki, obstoječimi in seveda potencialnimi strankami. Z svojo vsebino lahko zbirate in širite bazo uporabnikov, katere lahko nagovarjate tudi skozi ostale kanale (socialna omrežja, email novice,…).

Spletno oglaševanje

Oglaševanje na spletu je lahko zelo učinkovito in cenovno ugodno v primerjavi z drugimi mediji. S ciljnim oglaševanje lahko dosežete točno tisto interesno skupino, za katero ste zanimivi in si s tem dosežete zelo visoko učinkovitost.

Koliko slovencev dnevno uporablja internet?

Že več kot milijon!

Kaj je odzivna spletna stran

Z razvojem mobilnih naprav in povečani uporabi le teh je potrebno razmišljati tudi o tem, kako uporabniki telefonov, tablic, prenosnih in stacionarnih računalnikov, vidijo vašo spletno stran. Izdelujemo odzivne spletne strani, ki imajo prilagojen prikaz na osebnem računalniku, kot tudi na mobilnih napravah.

Za izdelavo takšnih strani vam ni potrebno plačevati dodatnih zneskov.

Kakšne spletne storitve vam ponujamo?

Izdelava spletne strani

Najpreprostejša oziroma osnovna spletna predstavitev vašega podjetja in produktov.

Spletna stran vsebuje CMS vmesnik, kar pomeni, da lahko po končani izvedbi sami spreminjate in urejate vsebino.

Si želite svojo spletno stran?

izdelava spletnih trgovin

Izdelava odzivne in pregledne spletne trgovine, ki bo s svojo enostavno uporabo prepričala vsakega kupca.

Z enostavnim vmesnikom pa bo zadovoljila vas, ki boste z njo upravljali!

Vas zanima več o spletni trgovini?

Vzdrževanje spletnih strani

Poleg same izdelava spletnih strani vam nudimo tudi možnost vzdrževanja in podpore le teh.

Na voljo vam je več različnih paketov med katerimi lahko izberete najprimernejšega, oz. za vas skupaj pripravimo najboljšo ponudbo.

Zakaj je potrebno vzdrževanje vaše strani?

Gostovanje in registracija domene

Ponujamo zanesljivo spletno gostovanje, registracijo domene in SSL certifikate. Spletno gostovanje je zasnovano tako, da ne potrebujete nobenega predznanja in še vedno lahko brez večjih težav urejate sami. Kreirate in brišete elektronske predale, podatkovne baze in še kar nekaj drugih stvari. Mi pa smo vam vedno na voljo za pomoč!

Oddajte povpraševanje

Razširite si tržišče na svetovni splet z lastno spletno trgovino!

Odzivna spletna trgovina, deluje na vseh napravah

Dobra spletna trgovina vam omogoča profesionalen nastop na svetovnem spletu, ter povečan doseg do svojih kupcev. Ne mislite, da se vaš izdelek ne more prodajati preko spleta, danes namreč skoraj ni stvari, ki je nekdo ne bi ponujal v spletni trgovini.

Ena izmed glavnih prednosti spletne trgovine je ta, da lahko s profesionalnim videzom spletne trgovine še tako majhno podjetje z majhnim projektom daje vtis veliko večjega.

Kako vam mi pomagamo?

Poskrbimo, da bo vaša trgovina delovala profesionalno in da bo končni videz trgovine prilagojen vaši ciljni skupini kupcev. S pomočjo dobro zasnovanih grafičnih elementov je vašim obiskovalcem takoj jasno, kam mora klikniti, da najde želeno vsebino. Moderna in elegantna grafična podoba, ki je prilagojena tudi brskanju s tablicami in mobilnimi telefoni, bo na vaše obiskovalce naredila odličen vtis.

Proces izdelave spletne trgovine

 Pregled in analiza trga

Pregledamo trenutno stanje na trgu ter preučimo vašo ciljno skupino. Na podlagi tega vam svetujemo o grobi osnovi vaše trgovine. Prisluhnemo vašim željam in vas usmerimo v pravo smer.

  Načrtovanje vsebine spletne trgovine

Skupaj izdelamo podroben načrt same spletne trgovine in njene vsebine. Pomembno je, da določimo vse glavne lastnosti in prednosti trgovine, katere lahko potem izpostavimo.

  Izdelava grafične predloge in postavitev na strežnik

Trgovini dodamo grafično predlogo, prilagojeno celostni grafični podobi (CGP) vašega podjetja in seveda ciljni skupini vaših kupcev. Spletno trgovino postavimo na testni strežnik, kje lahko spremljate razvoj grafične zasnove in pri tem aktivno sodelujete. V tem obdobju testiramo posamezne funkcije spletne trgovine in jih prilagajamo vašim potrebam.

  Začetek prodaje in svetovanje pri upravljanju

Po uspešno postavljeni spletni trgovini se delo šele resnično začne. Potrebno je aktivno delovanje na spletu in ažurno spremljanje dogajanje v vaši spletni trgovini in sodelovanje s kupci. Mi vam pri tem pomagamo in svetujemo tudi pri promoviranju in upravljanju z vašo spletno trgovino

Ne odlašajte, pridobite več informacij že danes

Pii d.o.o. Kočevje

01-895-01-10
mail@pii.si

Grega Vlašič

041-390-474
grega@pii.si

Pošljite nam sporočilo in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času

Kaj vas zanima?